Störm!

Kom hem från Kinnevallen nyss. Såg U-laget få bra med pisk av Trässberg i stormen :( . Hoppas verkkligen det avtar lite till matchen mot bergsgetterna imorn...

Nu ska vi laga grynkôrv å "riktigt" mos här snart :). Fint dä va?!

God middag...

Nu har jag å Systeryster vart å käkat lunch på "Kinesen". Pröppmätt! Så nu sitter jag på Färg&Fantasi å surplar kaffe...
Ska ringa hem till Mill nu å säga att jag är redo för avfärd till Sta'n. Blir nog en liten fika med Grappo antar jag...

Shit va jag längtar till matchen mot Hällekis på söndag! Jag var ju lite småskadad senast så jag har inte spelat match på två veckor snart... Spelsugen som få nu!

Tadaaaa!

Tänk så många som blir glada nu när ett nytt inlägg uppenbarar sig här på bloggen :).

Kom just hem från träningen å det känns riktigt gött att den lilla sträckningen i baklåret jag har dragits med nån vecka nu är som bortblåst :). Ringde Mill nu å kollade om hon var på g hem från sin träning men icke. Hon satt å plockade skruv i påsar :). Borde det inte finnas maskiner till sånt år 2008 elle? Hmm... Det kanske bara är ett hittepå-arbete för att stärka sammanhållningen i laget?! Sitta där nån timme efter träningen å snacka skit å räkna muttrar...

Jaha, nu börjar Idol här å sen Fredrik & Filip. TV-kvällarna de senaste veckorna är ju riktigt bra tack vare dom programmen.

Förresten är jag ledig inatt. Skööönt.

Till STORAsyster: Lunch imorn då...

Till "grannen": Har ju glömt att tacka för "rekorna" men gör det nu här i offentligentens ljus. Tack!

Disc full!

Skulle ladda hem en film i morse men fick upp ett felmeddelande om att hårddisken var full! Inte bra! Så nu ska jag sätta mej å bränna ut lite gamla filmer som man vill spara. Har tänkt å ta tag i det lääänge men man är ju som man är... :P
Nu MÅSTE det ske iaf... Hinner la med en del innan CL börjar 20.45... F-n va trökit å börja jobba 21.48 då! Alltid som värst på just Champions Leauge- (stavning?) -kvällarna. Man hinner se första halvlek å sen får man dra till mejeriet å slita :(. Skulle va så möe goare å börja jobba en timme senare...

God natt...

Efter ett ovanligt kort arbetspass så ska här nu sovas. Vi började inte förrän 01.00 inatt efterssom det har vart el-, IT och ång-avbrott på Arla. Det brukar vara det en gång per år för service på elnätet osv... Ganska skön mjukstart på veckan m.a.o :) .

Igår eftermiddags flödade champagnen nere på Kinnevallen när damerna säkrade seriesegern. Sköj för tösera :) .
Senare ringde Mikael, numera Trolmare, och meddelade att de oxå säkrat seriesegern genom att slå Forsvik. Han tackade oxå oss för att vi hjälpte till att spela bort Jula från möjligheten att komma ikapp dem.

Näe... *gäsp.... Nattinatti

Gött mos i Rotebro!!!

Idag vann vi en sjukt viktig match mot Jula, 4-2 och nu e vi med å krigar om kvalplatsen in i det sista! Shit va starka vi har vart hemma på Vallen i år asså :). Min uppladdning inför matchen kunde ju vart bättre om man säger så... Vaknade av att Hampus ringde 15 minuter innan samling! Fick kasta i mej lite mat och var en kvart sen till samlingen. Böter till laget i form av en Sverigelott... Inte första för mej om man säger så...

Sitter å snackar med Maccan på msn. Han ska hoppa fallskärm imorn förmidda! Så vi får la se om vi se om han dyker upp nere på Vallen för å se damerna spela hem serien på eftermiddan...

Måste ju berätta om en busringning som jag fick mottaga tidigare ikväll när Agge å Maria va här å mumsa tacos :). Ringde ett skyddat nummer på mobilen och en röst påstod sej vara Inge Lennartsson (ni vet Heimertränar'n). Jag gick faktiskt på det i typ en sekund :). Sen hörde jag ju att det var en pojkröst i andra änden... Busringningar funkar tydligen fortfarande som fredagsnöje för den yngre generationen :P.

Nu kallar Pokerstars på min uppmärksamhet här så det får räcka för idag... God afton gott folk :)

Oj...

... då har det rävat iväg några dagar sen sist då. Till Malla's och alla andra trogna läsares stora glädje är jag nu tillbax med ett inlägg :). Ful startsida "nån" hade gett min dator efter ert senaste besök förresten Malla.... Jag kommer hitta den skyldige...
Här på jobbet är det mesta sej likt, en nyhet är dock att vårt lilla sommarbarn Lunkan tydligen gjort nån form av gott intryck på ledningen efterssom han numera förärats med ett vikariat här på avdelningen. En annan lite otäck sak hände Fredde häromnatten. Mitt i natten kom han å sa att han kände sig sjuk, troligen lunginflammation. Anledningen till hans oro var att han känt sej varm och lite svettig en stund... Jo det är ju allmänt kända symtom vid analkande lunginflammation :).

"Jag" har hittat (Carina har tipsat mej...) en rolig hemsida om man gillar frågesport. Adressen är "vetgirig.nu" och där kan man delta i seriespel i frågesport och utmana andra tävlande i frågedueller. Mitt alias på den sidan är ngot så otroligt som "Robisco" om någon undrar.

Jag har väntat med att skriva om den största och roligaste nyheten som hänt på länge. Jag har gått å blivit sambo! :) :)
Mill håller som bäst på att flytta in sina pinaler i min/vår lägenhet och det känns riktigt bra :).

Idag innan träningen tog vi ett nytt lagfoto på herrlaget. Det vi tog i våras dög tydlign inte av nån anledning som jag inte vet. En erkänt duktig och i omnejden omtyckt fotograf tog bilden (samma fotograf som i våras) och vad jag tycker om dennes kompetens att ta bra lagfoton behåller jag nog för mej själv... Jaja, resultatet återstår att se.

Över och ut....

:) Bra dag...

...som började med att klockan ringde 12.00 (!). Borstade tänderna idiotlänge och iväg till tandläkarn kl. 12.30. Iväg å iväg förresten, jag har ju typ 50 meter till tandläkarn så jag gick faktiskt ;). Jag var ganska säker på att det skulle finnas ett och annat hôl i tänderna (tansebissingarna) efterssom jag inte vart där på 2 år nu. Men icke! Inte en antydan till hål och jag fick beröm för min tandskötsel :D. Skööönt....

Med en så tidig uppstigning så hann jag med en sväng till Mill innan träningen ikväll. En jäkligt kul träning vare oxå. Med mkt folk efterssom Götenes Junisar var där å "gästtränade".

Nee, nu ska jag surfa reda på hur det går för Federer i US Open... Ha' de'...

Reklam, åsså lite Idol

Har kollat på Idol här nu. eller snarare kollat på reklam med vissa avbrott för Idol... Det finaste var när dom 10 sekunder efter en reklamsnutt för säsongsstarten av Heroes klipper in en hallåa som påminner om, hör och häpnas, säsongstarten av Heroes!

Ne,, nu ere snart dags att bege sig mot mejeriet. I bil tror jag för det regnar ju ute å då kan man bli blöt om man går... :).
Tack mej själv för en god korvstroganof förresten... mmmm...   


Mör...

... i benen efter en jobbig träning är jag. Men lite extra ork till desista avgörande matcherna i serien är nog inte fel. Shit va jag vill ha den där kvalplatsen till 5:an (minst kvalplatsen)! Tröttare än vanligt är jag oxå efterssom vi hade möte på jobbet till 7:20 i morse. Vi ska tydligen få nåt nytt system av lönesättning så man får la se om man får mer eller mindre när det är klart :).

Hetaste samtalsämnet här inatt gäller att hitta på namnförslag till Kickis kommande knodd :). Agge å Henri går igenom typ ALLA namn från A-Ö och skriver ner tänkbara alternativ :P.
Jag pratade nyss med Mill och hennes kattungar har hittat ett nytt favoritställe att klättra på. Fönstret. Tydligen väldigt kul med persienner och allt! :). De verkar ju inte avskräckas av diverse olyckor heller. Den ena fastnade med tassen i persiennen igår blev hängande och ramlade sen med ryggen före i golvet. Men det verkar va glömt nu.... Upp å påt igen bara!

RSS 2.0