Ordningen återställd...

Idag var det dags för vinst igen :). Hela 8-2 hemma mot Tidan och förlusten mot Trolmarna känns lite mindre nu... Inga mål för mig idag dock. Efter lite räknande i tabellen så känns kvalplatsen iaf. helt rimlig även om vi väl inte helt har gett upp jakten på seriesegern än!

Sitter just nu å lirar poker på nätet med Fred, Lunkan å Ratko,, trevligt så :).

I förmiddags var vi från nattskiftet (Jag, Fred, Agge, Kicki å "Henke") å sköt lerduvor! Jäkligt skoj faktiskt och inte mindre kul å vinna själva finalen :). Ska försöka lägga upp ett par bilder från spektaklet innom kort :).


:(

Ush vilken tung förlust det blev.... 0-1 känns INTE rättvist men det verkar ju va Trolmens år i år. Nu känns det som vi i första hand får sikta in oss på kampen om kvalplatsen. Och den SKA vi f-n ha!

Näe,, efter x antal pokertimmar med US Open i bakgrunden på TV'n så blire sängen nu...

Förresten imorn (senare idag) blire kalajs :). Mamsen blir ännu äldre tydligen ;) ....

Höres...

Derbydags!

Imorn smäller det på Såtavallen :) ! Efter en lättare träning idag längtar man som f-n till matchen imorn! Vi har alla "ordinare" klara för spel å det känns som vi har lite av revansch att utkräva efter att inte fått in bollen när Trolmen var på Kinnevallen i våras, 0-0 blev det ju då...
Så imorn blire inget med att ligga å snarka i sängen till efter 17 på emftermiddan! Nej, upp å ladda ere som gäller!!

Så... då var man rik igen då i ett par veckor :P. Lönen ploppa väl just in på kontot :) .

Hmm... hur gick det för Man United tillslut tro? Hann ju bara se första halvlek på Vickan innan jobbet. Får kolla upp detta NU.........  1-0 till till United!! Gott de! Dynd för mej bara att Corner slog LIF i div. 4 derbyt eftersom jag spelat en peng på den dubbeln (LIF och United) :( .

Ses på Såtavallen imorn hoppas jag! Ta med de grön/vita flaggorna! :P   Byebye

Då var'e slut...

... OS alltså. Tökigt tycker jag. Har ju vart gött å alltid ha nån sport å kolla på typ dygnet runt :).
I fredags vann A-laget mot Forsvik med 10-4 och idag vann U-laget mot Källby med 8-4. Damerna vann igår med 11-1. Publikvänligt men kanske ingen tränares drömresultat. På tisdag spelar vi en grymt viktig bortamatch mot Trolmen, kan nog garantera att det inte blir tvåsiffrigt åt nåt håll i den matchen iaf.. :P .

Gubben kan ju! :)

F-n va gött det va å se Jörgen Persson vända å vinna i morse! :)  Gubben har ju spelat pingpong sen spelet uppfanns som nån sa :) . Imorn bitti kl. 8.30 spelar han kvartsfinal och då är det jag som sitter uppe å kollar!

Blev det nåt guld idag med bra chanser i både segling och hopp med liten häst? Nej nej... Seglarna blev sist i sista seglingen och tappade till bronset. I hoppningen visste man ju redan innan omhoppningen om guldet att Sverige skulle få nöja sej med silverpengen. Det är ju konstant bakhalt och uppförsbacke i detta OS känns det som...

Var och såg Sils DIF spöa serieledarna i div. 3 med 1-0 idag. Mill gjorde målet med ett skott i krysset från 20 meter och var jäkligt nöjd efteråt, bla. eftersom det var hennes förra klubb Skövde KIK som slog...

Imorn spelar vi hemma mot Forsvik kl. 18.45. Är spelsugen som vanligt å det känns som det kommer gå bra!

En liten lika-som-bär att begrunda (orkar inte leta efter bilder just nu dock): Är inte kanotisten Markus Oscarsson som tog sig till OS-final igår väldigt lik handbollsmålvakten Tomas Svensson? Nån som håller med?

Träningsvärk...

...har jag haft idag så styrketräningen igår tog nog :).

Fick tvinga mej att vakna å hålla ögonen öppna för å se Holm bli fyra idag. Nu börjar det la verka som om det inte ska bli ett enda svenskt guld i Peking... eller har jag glömt någon?

Godafton :)

Ikväll var det träning men pga. många återbud av olika anledningar var vi bara 10 personer. Tränaren måste tycka att vi har blitt lite klena för det var väldigt mkt styrketräning idag :P. Jobbigt men som vanligt gött efteråt. Efter träningen åkte jag å Fox och hjälpte Malla att kabla igång hennes bil :). Innan jobbet blev det Vickan med Mill å Fox.

Skrev ju att jag bara skulle jobba 4 nätter denna veckan men så verkar det inte bli... Fred ska vara ledig torsdag-fredag så det passet får nog jag ta.

Känns det inte som Sverige haft j-vligt mkt otur i OS hittills? Senast Sanna som fick FÖR snabb start och sprang rakt in i första häcken...

Imorn bitti åker jag in till "katta-tanta" (Mill) i Skövde :) . Ha' de' gott folket :) !!


Så...

...då var kattera hemma i sitt nya hem i Skövde då. Dom såg la "sådär" glada ut när dom klev ut i sitt nya universum (Mills etta). Den ena gömde sig under soffan å vägrade komma fram å den andra var bara trött :P. Jaja, de ska la vänja sig...

Det råder babyboom här på mejeriet nu! På tre dagar har två töser meddelat att avkommor är på g :). Och de senaste typ två åren vet jag inte HUR många som blivit föräldrar här. Räcker nog lätt till ett fotbollslag iaf :).

Hmm,, händer något intressant i Peking nu inatt tro? Simningen som man har lyssnat på nätterna förra veckan är ju slut nu. Får kolla upp programet...

Bye...

Jahap...

... då var helgen snart slut då. Blir inte mkt till helg när man slutar jobba lördag morgon och börjar igen söndag kväll. Låg å kollade på OS till 10.30 (bl.a. handbollsdamerna) så att gå upp å kolla på U-laget vid 14 var inte å tänka på :P . Nej, det blev sovning till typ kl. 18 istället... Sen ringde Mill å sa att de hade vunnit borta mot Vimmerby med 3-1 å Agge hade gjort mål å allt :) . Vårt U-lag förlorade tyvärr mot Sil...

Snart ska jag åka med Mill till Lyrestad å hämta hennes kattungar :|. Sen blire jobb igen... Gött att jag bara jobbar 4 nätter denna veckan iaf :) .

F-n va surt...

Blev en blytung 1-2 förlust mot Tidavad... Nu är de 5 poäng före oss i tabellen men vi har en match mindre spelad så vinst där så är det inget som är avgjort. Men men... ett oavgjort mot Tidavad hade känts så j-vla mkt bättre! Att det var jag som fick peta in vårat mål är en klen tröst.

Mill & co. i Sils DIF torskade oxå idag, 0-1 mot Mariestad, så hon var la inte heller på sitt bästa humör ikväll :P. Hon blev iaf uttagen till A-laget som ska spela imorn i Vimmerby (!). En heldags utflykt för dom mao...

För min del blir det en lördag med sport! :) Först lite OS, sen spelar vårt U-lag mot Sil kl. 14 och sen blir det nog att kolla på Götene som spelar hemma kl. 15. Och Premier Leauge börjar ju imorn oxå så matchen kl. 18 hinner man ju oxå med :) .

Laddar...

...för en jäkligt viktig match borta mot Tidavad ikväll! Ska bli sköj med serien igen och matcher som gäller lite! Och inatt blir det jobb igen... Kommer kännas som en väääldigt kort helg tror jag. Först blire lite OS i soffan :) Får väl se om man håller sig vaken och kollar lite på damernas handbollsmatch kl. 8.

Igår var jag å Räven å såg Heimer - Falköping. Heimer vann med 4-0 men det var den överlägset sämsta div. 3 match jag har sett. Båda lagen bara måste ju åka ur den divisionen om de spelar såhär framöver... Kan bli sköj å se Heimer - Lundsbrunn nästa säsong :P

Tårtatajm!

Nu är det många sommarjobbare som gör sina sista dagar här och det betyder alltid att det bjuds på glass, tårtor mm. Gööött :) .
Natten mellan fredag-lördag ska jag jobba extra... känner att jag ångrar mej redan. Helgen blir ju så j-vla kort! Vet en till som inte tycker att det var en bra idé att tacka ja till det passet... ;) .


Trött...

Sitter å dricker lite kaffe å försöker vakna till innan träningen. Jag ska vikariera som tränare idag efterssom Tobbe var borta med jobbet och Brolin ska spela U-lagsmatch.
Vaknade till i förmiddags och såg Gustav Larsson ta Sveriges andra silver. Fy f-n vilken jobbig sport det verkar va det där tempocykel asså! Dom ramla ju bara av cyklarna efter målgång. Jag såg att snitthastigheten under loppet hade vart drygt 40 km/h. Det skulle ju man själv inte komma upp i överhuvudtaget om man så bara skulle cykla 1 minut! Helt stört....

Pratade med Mill nyss. Hon är i Södertälje och hälsar på kusiner och kommer hem på fredag, (så det blir inget besök hos dej i Lugnås syrran...).

Sovit för länge...

God morgon...  Hampus ringde å väckte mej för 10 minuter sen. Han är i Halmstad å jobbar. Det var nån reklamtion på väggar som de var tvungna att åka ner å fixa till.
Lyssnade precis av ett meddelande på mobilen. Det var Annette H som hade fått besked om att festen som var planerad på Gröna Villan på fredag är inställd! Tråkigt om det stämmer :( . Jag som skulle vart lite konferencier å allt...

Lite frukost framför OS-sändningarna :)...

Tillbax! :)

Måste erkänna att jag haft lite ångest för att jag inte har bloggat på ett tag och jag har inga bra bortförklaringar heller :( .
Det blir liksom bara så att ju längre man väntar desto mer tar det emot att börja skriva efterssom det har hänt så mycke att skriva om sen sist. Men nu tar jag tag i det och skriver lite igen. Jag tror att man måste skriva väldigt ofta och kanske inte så långa inlägg så man inte kommer ifrån det liksom...

Ja, vad är det viktigaste som hänt sen jag hörde av mej här sist då? För det första är semestern slut för min del och man är inne i nattjobbarlunken igen. Blir till att sova i TV-soffan ett par veckor nu så man kan ha OS-sändningarna på i bakgrunden :) .
I fotbollen har det ju vart sommaruppehåll ett tag nu och vi spelar första seriematchen för hösten på fredag. I onsdags spelade vi träningsmatch mot Sil (hatmöte?). Vi vann med 3-0 och gjorde en riktigt bra match. Känns gött inför serien!

LOVAR att det inte ska dröja länge mellan blogginläggen framöver. Ser ju trots allt att ni är ett gäng som är inne och kikar då och då och man vill ju inte göra er besvikna :) .


RSS 2.0