Pömsig...

Gick upp mycke tidigare än vanligt på semestern idag... 08:30!!! Ja, hör och häpnas :P ... Sov i Skövde och på förmiddagen blev det en runda i den sta'n för Mill skulle köpa presenter till sina kusiner i Gbg som dels fyller år och nån annan hade konfirmation :). Hann med en hääärlig kycklingmacka oxå :P .

Ikväll tränade vi lite tidigare (17:30) så vi hann å åka upp på berget å se iaf. andra halvlek av Trolmen - Jula. Trolmen var överaskande bra och vann med 4-0! Så om vi i K-VIF bara gör vårt nu och vinner mot Weimer på söndag så går vi till sommarvila i delad serieledning. Eller delad å delad, Trolmen leder i så fall på målskillnad. Men vi ska vinna först oxå...
Fredagskvällen avslutades som sig bör på "Vickan" med en "deg" och en kall... 

Peter Dahlin klarade lätt-MC uppkörningen idag, eller om det var igår... Men han har väl inte lärt sig å hitta till alla kommunens hörn än riktigt... TILL Trolmen körde hann efter våran bil men hem tog han mod till sej och skulle köra "själv". Jojo, det gick la bra... Han kom bara 15 minuter efter oss andra till "Vickan" efter den lilla netta omvägen via Gössäter (hann fick ett ryck och svängde vänster vid Högebo den lille gossen :) ) .

Vår väg i rött, Peters genväg i blått...Imorn ringer klockan 08:30 igen för kl. 9 ska vi vara på Vallen å sätta upp dansbanan inför Sommarfesten den 5:e Juli. Det blir la ett j-vla grävande, skrapande, klurande, byggande som vanligt innan allt är på plats :) .Glöm inte sprida ut att sista dan å köpa förköp till festen är nu på söndag! ALLA SKA DIT!

Jahap, för ovanligetens skull finns ingen Räv att väcka i soffan idag så det är la bara å knäppa av skärmen å bege sig mot "snarkebingen" :) ...  Natti natti


  Åsså vädret :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0