Bra rulle...

Jag, Fred å Fox har precis kollat på "21". Riktigt bra film om ett gäng som "räknar kort" i black jack. Den rekomenderas och får betyget 4 av 5 kvifmärken av mej :) .


"
Filmen är baserad på en sann historia om sex studenter från MIT som startar en blackjackklubb med en eccentrisk ledare.

Klubben utvecklas från ett korträkningsexperiment på universitetet till en hel grupp med kortspelsexperter och ett system för att satsa högt och vinna stort.

De åker sedan till Las Vegas för att vinna över tre miljoner dollar. Deras framgångar tar dem dock även till Las Vegas undre värld som inte ser på blida ögon på de som försöker lura sina casinon på pengar.

"
Damerna vann sin match med 2-1 förrut och leder nu div. 4 med 7 poäng! Brabra! Nu ska jag klunka i mej lite en halvliter vatten och gå å lägga mej. Imorn äre match hemma mot Moholm och jag e riktig spelsugen! Ska bli sköj att vinna igen!! :)
Jag hinner kanske läsa ut boken "El Choco" oxå innan jag somnar. Den är bra men jag läser så j-vla långsamt (plus att jag blir trött å somnar efter ett par sidor) att jag har hållt på med den i flera månader nu. Men nu ere bara några asidor kvar! :)  Hmm... vicken bok ska man ägna nån minut om dagen åt efter den tro?
God natt..... *gäsp....   Zzzzz

Kommentarer
Postat av: Jessie

Har också läst den.. Jättebra.. Lyssnar dock bara på böcker numera. Ett tips till den som aldrig har tid att läsa. Då kan man ju göra det när man kör bil, är ute o joggar eller när man går hemma o städar... ;)

2008-06-25 @ 22:21:21
Postat av: Robert

Ok. Ljudbok hette det sa du? Får kolla upp det nån dag... ;)

2008-06-26 @ 02:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0