Round under my feet...

Som sagt.... jag är lite rund under fötterna och har inte densamma fingersättning som brukligt på tangentbordet. detta är dock just nu ett positivt tecken på att vi har haft en mkt trevlig eftermiddag/kväll tillsammans!! :)   Kom just hem med transport i regi av Elins pojkvän. Tack för skjutsen! Nu gäller det att inmunduga rikliga mängder vatten och somna snarast för att vara någotsånär "fit for fight" till klassfotbollen imorn bitti! 

Ha det bäst mina kära vänner :) ......   Go'natt

Ont i pärat...

Haft ont i huvudet hela natten här... :( . Säker på att det är vätskebrist sen matchen men det borde ge sig snart så möe vatten jag bäljar i mej! :) I morgon (fredag) blir det dock drycker av ädlare valör :P. Tror vi kommer få det hur kul som helst. Senare på kvällen kommer Lunkan och Hampus (hoppas jag) och kanske fler och möter upp på Stadt. Richard... aka. "Dubben" har beviljat mej och Fredde sovmorgon från sekretariatet till 10 på lördag. Skööönt... Som kompensation får han smita hem tidigare på eftermiddan. Farsgubben som skulle firas tror jag :) ....
Agge är hemma från jobbet inatt förresten. Hon spelade oxå match förrut och hade fått nån knepig "inte-få-luft"-attack. Stackarn... Hoppas hon kvicknar till snarast bara. Det vankas ju festligheter imorn, sånt får man inte missa!!

Kan nån förklara varför man har en "smyginvigning" på Medeltidens Värld imorn? Är det inte bättre att vänta med invigningen tills allt e klart? Hmm... jag begripert inte iaf...  Vicket väder vi ser ut att få på Klassfotbollen i år! Riktigt nice... Hoppas glassfrysarna är fyllda till bredden på Vallen för det lär gå åt!

Tjoflöjt!!

Mer än nöjd...

Vilken j-vla skön seger det blev idag! 2-1 inför stor hemmaplublik soligt väder och bra spel. Det är sånna här vinster man mår såååå gött av. Nu är man rätt så trött i både huvud men det är det värt! Ne jag hinner inte skriva mer nu faktiskt.
På återhörande.... bye


Laddar...

... för morgondagens viktiga match mot Hassle/Torsö. Vinst och vi är en poöng före, förlust och vi är 5 poäng efter :S . Jag å Hampus kolhydratladdade med en faktiskt inte allt för smakfull Carbonara på Rasta ikväll. Nu blir det mkt vatten inatt, pasta när man vaknar imorn och sen är det bara å köra.
Var å såg Götene köra över Sandhem med 6-0 idag. Helt överlägsna tycker jag. Har vart på Vallen idag oxå och nu är allt klart inför resultatrapporteringen till klassfotbollen. Minde bra var att bevattningen av A-plan havererade ikväll... Hoppas de får ordning på det för annars lär det bli betonghårt til matchen imorn kväll.
Nästa vecka börjar jag redan min semester! Ska upp till syrran i Sthlm på tisdag och kika när hon tar examen (heter det examen?). Sen blir det tre veckor till ledigt med full fokus på TV:n och EM!! Alla har ju inte lyxen att få vara på plats i Österike OCH ha biljetter till ALLA Sveriges matcher... som typ Mill... 
Efter tal om bl.a Halmstad och Kungshamn verkar det nu iaf. bli Smögen på midsommar. Verkar bli ett hyffsat gäng som drar dit så det kan nog bli hur sköj som helst.
Sverige - Spanien 14:e Juni planerar vi se med Dam + Herr-laget på Delicious (stavning?) i "Sta'n". Ska se till att fixa amälningslista till det snabbt som j-vel.

Snart fredag förresten! Då blire Skärgårdkryssning med "Magnus Gabriel" med jobbet! Sen lite utgång kasnske... Kan bli riktigt njutbart i solen :P . 

Hepp... nu ska här skuras lite tankar och golv :P ..   Byebye

Green green grass of home...

Tisdagen har till stora delar tillbringats på Kinnevallen (stora delar av den vakna tiden iaf.). Jag, Fredde och Dubben hjälpte till å sköta vattenspridarna när vi ändå var där för att greja med Klassfotbollen. Sen var det träning för oss som inte var med U-laget i Björsäter. Det blev tyvärr förlust med 4-0 där... Det är lite tunt med folk till U-laget just nu, eller iaf. tränat folk. Vi var 10 stycken på träningen, Tomba jobbade och var den enda som saknades från de 11 som kommer att starta matchen mot Hassle/Torsö på torsdag. Det blev en ganska lugn träning med mkt avslut och lite lätt styrka.
Vi hann inte färdigt med Klassfotbolls-förberedelserna idag så det blir en sväng till Vallen imorn oxå. Helst så jag är tillbaka till Götene till kl. 16. Jag å Mill har räknat ut att mellan 16-18 imorn är nog enda tiden vi hinner ses på hela veckan! :S

Nu MÅSTE jag f-n få nya skönare skor här på jobbet snart asså. Blir ju lika trött i benen här som på träningarna...

Back to work..... so long....


Nytt smeknamn...

Richard har fått ett nytt smeknamn av mej idag; Dubben :)  Det var inte första och inte sista gången som han på träningen ikväll planterade sina nyvässade skruvdubbar på min känsliga fot :P Jaja, no hard feelings... (Kanske ska pröjsa lill-Dahlen elle Erka för att köra över honom nån träning... :P ) "Lunkan" stog över dagens träning med en något ovanlig skada. Han skadade ryggen när han knöt skorna innan U-lagsmatchen igår! Ok om det hade vart Kalle H eller Anders D vars ryggar krökts och slitits av skoknytande i typ 100 år... ;)
Shit va jag sooov idag alltså. Hade ställt klockan på 15.30 för att få sova ut lite men det räckte tydligen inte för jag snoozade typ 20 ggr och gick inte upp förns kl. 17... :S . Imorn blir det mindre sömn dock. Kl. 14 ska jag, Fredde och "Dubben" åka ner till "Vallen" och förbereda dataprogrammet inför helgens klassfotboll. Det blir en jäkla massa lag och grupper som ska knappras in för att det ska flyta på bra på lör-sön.

image1

Björn Gustafsson... hur tänkte han? "Nä men nu när jag har chansen inför miljontals europeiska TV-tittare är det väl lika bra att göra bort sej för all framtid!" Vi svenskar som känner igen hans bortkommna å vilsna humor kunde ju skratta men vad f-n tänkte resten av europa? Var det det proffsigaste isfolket i norr kunde hitta? En fjunig pjuklarv som aldrig sett en TV-studio förrut... Så såg det ju säkert ut iaf...

Nä nu börjar det suga lite i knäckebrödtarmen här känner jag. Får nog bli ett par hårdingar med lite Bregott Havssalt på... gytt dä.

image2        image3

En bra bete...

Norrlands Guld har gjort en egen EM-låt... Inte nåt man sjunger i klacken direkt men den är ju asgrym ändå!


Sicken helhelg...

Uppstigning, som vanligt lite för sent, men ändå hyffsat tidigt i lördags... Via skövde å plocka upp Mill och sen mot Jönköping. Inne på IKEA grabbar vi var sin sån där stor lånekasse och jag väljer att efter 1 minut knöka min kasse full med porlin och bestick. Jättesmart! Inte alls tungt att bära runt på därinnne sen... Å ta ingen vagn för guds skull.. nänä...  Jaja, nån diskborste och lite sängkläder mm.  plus grytor till Hampus  :) fick oxå plats innan de krampande fingrarna fick lasta av grejerna i bilen. Sen blev det mat på A6 och avfärd mot Mariebo där Sil-tösera "bara" fick 2-2 och en poäng med sej. Även om inte spelet värmde så va det rätt så gött i solen ett par timmar iaf.

Hemma i Götene blev det mat från "Vickan" (såklart) med Agge och Maria. Sen den där j-vla Eurovision skiten. Va e' det för fel på folk runt om i de europeiska stugorna då elle!? Jag hopppas verkligen att Sverige drar sej ur tävlingen snart. Det räcker la gött med den svenska melodifestivalen.

Söndag morgon och upp å plantera skog! Jag å Patrik och typ 13 st ur damlaget, osså arbetsledare Berka fårstås samlades 9.00 vid posten. Jag hade vaknat 7 minuter tidigare... :( . Men planteringen gick faktiskt helt ok och kl. 11.40 var vi klara.
Hem, duscha o byta om och sen iväg med mamma, moster, mormor, syrran och kusin till Lidköping för "Mors dag-middag" och "äventysrsgolf" (ooo vilket äventyr.. :P). Syrrans kille Jonas vann... :( . Skippade fikat hos mor för att hinna till Kinnevallen å stödja U-laget som krigade tappert men till slut föll med 1-2 mot Örslösa... Sen vidare till Götene och se iaf. en halvlek på Mill i Sils DIF. Det blev stryk för dom oxå mot Skara med 3-1. Klockan var nu 19.40 och kl. 20.00 skulle jag vara här på jobbet.. :(  Bara att ringa "Vickan" å beställa hamburgertallrik och ta sej till mejeriet :P .  Fattar inte hur jag ska klara att hålla mej faken hela natten men det går la på nåt sätt som vanligt. F-n va jag ska sova gött när jag kommer hem sen...   Nepp,, nu får jag göra nåt vettigt här.... *gäsp    ByeBye...


Sleten...

Försov mej såklart till tvättiden och fick spela i svettluktande kläder som vanligt :P. Skit samma, det viktigaste är att vi vann med 4-1! Tidan var nog det sämsta motståndet vi mött i år å siffrorna kunde blivit större. Jag själv borde väl gjort åtminstånde två mål. Jag måste nämna Tidans ena mittback som la mer energi på att reta upp mej än på att spela fotboll. Tre gånger sparkade han undan stödjebenet på mej när jag gick förbi honom och bollen var typ 50 meter bort (ingen överdrift). Till och med hans medspelare sa till honom att sluta löjla sej. Så j-vla gött å få sno bollen från honom senare och spela fram Patrik som gjorde mål!
På hemvägen blev det Mc Donkan i Mariestad och nu efter att ha lagt in tränarens referat och matchfakta på hemsidan så är det läga att försöka sooova igen. Är j-vligt trött, framförallt i benen...
Imorn är det tidig uppgång (9.00) för en tur till Jönköping med Mill. Det blir IKEA först å sen ska vi kolla på Sils damer som möter Mariebo därnere. Detta medans mina kära bröder och lagkamrater i K-VIF planterar skog för att förstärka klubbkassan :( . Får lite dåligt samvete för det faktiskt... sry.
Johans farsa "Lemmel" filmade förresten på matchen idag. Ska bli sköj å få se nån gång.
Nej nu ska jag väcka och köra iväg Hampus som sin vana trogen har somnat i min soffa :) Sen blir det sängen... So long...

God natt...

Då var det dags att inta "snarkebingen" efter att ha avslutat veckan på jobbet med en sedvanlig bastu :) . Har också hunnit med att uppdatera www.k-vif.com där jag är webmaster. Jag har en tvättid som väntar 16.00 så det vill till att inte försöva sig nu :S . Man vill ju ha rena fotbollgrejor så här en matchdag!


Så...

Nu ska här bloggas! Har läst lite bloggar och blev sugen på att pröva lite, så här kommer första inlägget i Robisco's blogg :) .

Sitter på jobbet (Arla) som vanligt på nätterna. I går kväll tog sig Perelli vidare till final i Eurovision. Såg inte de andra bidragen men jag antar att det var väntat. Jag gillar och har aldrig gillat låten riktigt faktiskt, den sätter sig liksom inte... Dessutom har det ju hänt nåt med Charlotte. Hon är ju inte det minsta snygg längre! Inte för hon har vart nån 10-poängare förut heller men efter sista supertrimningen inför Schlagerfestivalen så ser hon ju numer ut som nån katt-lookalike elle nåt... Håll med mej?!

Igår var jag och Agge och såg LIF - Alingsås. LIF vann med 5-2 tillslut men det har dom enligt mej sin supergiftige forward Uno Gunterberg att tacka för. Innan han satte 1-0 till LIF i 40:e minuten hade Alingsås vart det bättre laget och borde vart i överläge i paus. Jaja, i andra halvlek höjde sej LIF och de 3 poängen var väl ändå rättvisa. 5-2 speglar inte matchbilden dock.

Imorn är det vi (Kinne-Vedum)som lirar match borta mot Tidans IF :) . Bara vinst som gäller då. Tidan har noll poäng efter 5 matcher och utav oss ska dom inte få några heller! Nej, nu är det strax frukost här så det får nog "be it" för detta första inlägg... So

RSS 2.0