Hmm...

Ja det är lite lugnt å still ahär på bloggen för närvarande. Beror nog på att det inte händer så mycket att skriva om just nu :) . Känns mest som jag går å väntar på att veckan ska ta slut så man kan få sin sista semestervecka! Ser fram emot helgen oxå då vi ska till Värsås å spela cup på lördag och sen till Österäng å grilla med damlaget på kvällen.

I'll be back...

Vaaarmt...

Fy f-n vad svårt det var att sova idag asså! 30 grader i lägenheten och jag som brukar vilja ha det ganska kallt sovrummet! Hade tänkt att gå upp vid 12.30 idag å åka till Lerdala men jag kände mej noll utvilad (som vanligt när man vaknar iof..) så jag slog de planerna ur hågen och somnade om så gott det gick i hettan...

Runt kl. 15 ringde Hampus o Fred å väckte mej. De var i Flämslätt och badade men jag skippade solen idag för en gång skull. Får göra ett nytt försök med tidig uppgång och bad i morn istället.
Träningen ikväll blev la typ så varm å jobbig som man kunde tänka sej. Sen att jag har en förmåga att svettas typ 10 liter i timmen när man tränar gör ju inte saken bättre. Efter träningen började Fredde o Hampus förfesta inför Måndax omedelbart. F-n va jag hade velat följa med!! Mill o co. är oxå där så hon ringer med jämna mellanrum å berättar hur jävvla kul det är.. :(
Jag får vänta till nästa måndag då jag har semester igen. Då jävlar blire Måndax!!!

Nu kom vårat sommarbarn Lunkan hit å hälasr på sin chef :P .

Byebye...

På jobbet igen...

Då var man tillbaka på jobbet då... Den senaste semesterveckan kan man ju knappast klaga på direkt! Igår (lördag) var jag, Räven å Fred å badade i Flämslätt. På kvällen var det Olstorp som gällde :). Förfesten hölls på Västerby och därifrån åkte vi buss till Tidan. Riktigt skoj va de'. Bussresan hem var oxå trevlig om än i längsta laget... 1h o 45 minuter tog det att komma hem!

Idag har jag oxå varit på Flämslätt ett tag oh det är inte omöjligt att jag åker dit imorn oxå :). Ska försöka komma upp i tid bara ;)  Gillar att det är gräs typ överallt I Flämslätt. Sand = sand i kläder, håret, bilen. Berg = obekvämt.

Undrar hur man ska orka med träningen imorn kväll :S . Vill nog till å ha konstant vätskeintag på beachen om man inte ska tuppa av nere på Vallen sen...

Jag skrev ju att jag hade problem med TV'n. Jag konstaterade dock ganska snabbt att det inte var Telia-boxen det var fel på efterssom jag inte har Telia som TV-leverantör längre utan Tele2 :) . Hade varit fint å ringa (viket jag var nära att göra) å felanmäla hos Telia utan att ens vara kund :P. Nu ringde jag Tele2 istället och fick igång bilden efter ett par minuter. Fick fabriksåterställa boxen å sen var bilden tillbax. Puh...


Adjööö....

Sol, bad, bad o sol...

Idag tog jag med mej Räven till Helena å Jonas i Blomberg (Sjöåsen). Maria och Rosanna från Indien är  i Sverige nu och tillbringar helgen här nere så det var kul å träffa dom igen! Vi åt, badade, solade och åkte båt :) . Skööönt!
På kvällen har jag, Räven, Fred, Anna, Ida, Elin och Sandra vart på en liten strand vid Vristulven och grillat och badat. Trevligt trevligt...

Blev förbannad när jag kom hem för TV'n funkar ju f-n inte (dagens i-landsproblem :P) ! Måste va nåt vajsing med Telia-boxen :( . Jaja... man har ju alltid datorn som tur är!

Nyss hördes Lunkans stämma lite försynt ropa "- Rooobert" utanför fönstret. Han å Lina skulle visst ut på en kvällstur på inlines :) . Själv har jag precis gjort sittups och armhävningar här så man inte blir helt förslöad på semestern ;).

Over and out...


Jahap....

Då har snart två dagar till passerat sen sista inlägget härt i bloggen :). Å vilka dagar sen!! Precis som man minns somrarna som liten typ :) . I går var Hällekis Camping destinationen och jag, Mill, Maria, Agge å Malla solade åt glass och njöt i solen. Vissa badade oxå om än inte jag...
Idag kunde jag dock inte hålla mej från att svalka mej med några dopp. Flämslätt var platsen och sällskapet bestod av mej och idel töser igen! :P  Jag, Mill, Mickan, Maria o Lotta... Agge var tydligen för trött för att släpa arslet ur bingen :P
Nå't som var lite otäckt var att ambulansen fick hämta en kille/gubbe som fick nåt slags anfall. Kanske värmeslag med tanke på den tropiska värmen och starka solen som stekte mot sluttningen...

Med rejält påbättrad bränna åkte jag till vattenhålet Restaurang Viktoria och förfriskade mej med hamburgare och ett par kalla öl :) . Tösera fick bita ihop och åka å träna istället :P .

Nu blir det en lugn soffliggarkväll här och förhoppningsvis håller vädret i sig så man kan spendera ytterligare några timmar på beachen imorn!!

Tjoflöjt!

Riktig semesterdag...

...blev det idag för en gång skull. Sov länge, sen åkte jag, Mill o Maria till Villabadet i Ldkp och solade. Tösera badade oxå men som den stora badkrukan man är så skippade jag doppet. Våffla med sylt och grädde blev det iaf! :) . Efter badet käkade vi på Café de la Champagne. Där träffade vi på bröderna Kjell & co. Kul å träffa di f.d. grön/vita finnarna ibland :P .

Nu har vi precis blegat på Ice Age 2 här... Kulig den däringe lille sengångar'n :P .

Imorn vankas det cup i ute i Sil. Ska bli skoj å lira lite även om vi knappast kan ses som favoriter i gruppen då vi möter både Lundsbrunn och Götene.

Om vädergudarna håller vad de lovat så blir det sol och bad på dagen imorgon oxå :) .

Hoppas ni kommer å kikar på cupen imorn. Ha' de' gott i solen... Byebye

Hemma igen...

Jahap så var man hemma igen då. Har oxå hunnit med att åka å gratta Mills mamma som fyller idag.
Stockholmshelgen har vart superbra och det vädermässigt känns det som tajmingen inte kunde vart så mkt bättre. Sol i Stockholm och regn här fredag-söndag. Och nu när vi har kommit hem så regnar det i Stockholm och är sol här! :) .
I lördags kväll var jag å Mill (femte hjulet Carina fick stanna hemma) och åt på en mycket god grekist restaurang som heter Faros.
Söndagen inleddes med en av Carina ledd shoppingtur. Mill hittade en lite kläder och jag två par kallingar :) Sen blev det lunch med mad Anna på Mälarpaviljongen. Efter en öl i solen efter maten var det dags att bege sig mot Söderstation för att se Bajen-Örebro. De nästan fullsatta och till 90% grön/vita läktarna fick se Hammarby vinna med 1-0.
Det var väl helgen i korta drag. Tack för mat, husrum, sällskap och guider storasyster :) .

Ikväll är det träning och laguttagning till turneringen på onsdag. Är spelsugen som f-n så det blir nog till att åka ner tidigt till Vallen å joxa med trasan lite :P . 

Ikväll är det ju Måndax på Stadt men just nu är jag väl typ 80/20 till att inte gå ut... Menmen, det kanske börjar dra i partytarmen framåt kvällskvisten ;) .

Adjöken.... :)

En snabb hälsning från Hufvudstaden...

Igår kväll var vi på premiären av "Hancock", den nya Will Smith filmen. Riktigt bra, och rolig :) . I dag har det varit sovmorgon men nu är frukosten intagen och vi ska snart styra mot Djurgården. Får se hur vädret blir om vi kan gå på Skansen... 
Nu måste jag göra mej klar för avfärd här... Ha' det riktigt sköj idag och ikväll nu alla som ska på travet och ut å festa ikväll!!   Bye

På väg...

Så, nu åker vi till Stockholm i några dar :) . Ska bara förbi mormor först å hämta upp lite hembakat som hon ska skicka med till Carina. Det blir ett stopp i Lyrestad oxå för Mill ska kolla på sina kattungar som bor där :) .
Häpp nu har Mill tjatat ett tag så nu måste jag dra.... 
Tjo flöjt :P

Snart semester!

Nu ere bara typ 4 timmar kvar (slutar 03.24 inatt) till en dryg veckas ledighet! På fredag åker jag å Mill till Stockholm och stannar till måndag. Ska bli jäkligt gött å strosa omkring i förhoppningsvis sol!
Träningen ikväll var sköj och lite avslappnad som det ska vara under uppehållet. Ändå bra fart på spelet och lite löpning på slutet. Roligast var att se Räven släppa två tunnlar på 30 sekunder i kvadraten :) . Mindre kul är att nåt är vajsing inne i mitt knä :( . Har kännt av det i typ två månader men åp träningen idag var första gången det gjorde ont å träna... Min oerhört vetenskapliga egna bedömning säger att det är nåt jäkla brosk elle nåt som ligger å jävlas därinne. Jaja, fortsätter det å bli värre får jag nog kolla upp det.
Oj, glömde ju det absolut roligaste med dagens träning! Peter Hall var nere och gjorde sin första träning på evigheter efter sitt benbrott (och massa följdproblem) som han fick i fjol våras. Hoppas han kan träna på nu, sånna spelare behövs alltid!

Imorn kommer Mill till Gytne och vi ska kika om vi hittar nåt bra att ge hennes mor som fyller år på måndag. Jag ska försöka hinna med å hjälpa Albertsson å flytta oxå. Bära soffor och sängar är ju alltid kul! Som tur är har han ju hiss så det går nog fint :) . Man förväntar ju sej dock en inflyttningsfest av stora mått så småningom... :P .
Senare i morn kväll är det planerat att jag ska spöa Mill i biljard :) .

Hmm... på tal om inflyttningsfest så är vi nog ganska många som väntar på en inbjudan från en viss tränare oxå... ;)

Back to work... Bye

Trött, mätt och nyklippt...

Jag hann som vanligt nätt å jämt i tid till min klipptid men det var lugnt efterssom jag fick vänta en kvart innan det var dags. Två (!) timmar senare var jag klippt, slingad och friserad :) . Nu hade jag typ 30 minuter på mej att hämta upp Mill inne i Skövde och åka till Fjället, en mil utanför Skövde. Vi blev en kvart sena men det är mindre än vad de som känner mej är vana att behöva vänta :P . Grillen tändes och på med kött och kyckling... Det va gyyt :) . Klockan nio var det dags att tacka för sig, köra hem Mill och sen styra mot Arla. Så nu sitter jag här fortfarande mätt och belåten :).

Imorn är det träning igen! Får ju abstinens nu under uppehållet när vi bara har en träning i veckan och inga matcher...

Oj, nu har det gått 1,5 timmar sen jag började skriva detta... Glömde visst att klicka på "spara" :) .   byebye

Imorn åker det av...

Håret alltså. Har precis bokat klipptid på Salong Axelsson imorn k. 15.15. Tidig uppstigning med andra ord :S . Efter det bär det av till Skövde och grillning med Mill kompis och hennes kille. Blir säkert så tevligt så...

"Agge Bagge Bo" och Mill blegade på film hos mej ikväll och det var nån thriller/skräck som hette "Funny Games". Jag är ju inte möe för sånna filmer men den får la godkänt, 3 av 5.

"
En familj njuter av tillvaron i sitt lyxiga sommarhus. Det knackar på dörren. Grannen vill låna några ägg. Men grannen tänker inte gå sin väg. Klädda i vitt från topp till tå, och med vita handskar, inleder två artiga, unga män ett våldsamt, psykopatiskt nervkrig med ett syfte: att ta reda på om just denna familj kommer att vara i livet när solen går upp igen...
"

Tidigare ikväll var jag å Lunkan på möte med damlagets spelarråd på Kinnevallen. Vi planerade träningshelgen i Österäng som vi ska ha första helgen i augusti. Det blir inte så mycke tränat för oss i herrlaget dock för hela lördagen är vi i Värsås och spelar cup. På lördagskvällen blir det sen grillning och övernattning i Österäng och på söndag förmiddag ett träningspass.


So long...

Back @ work...

Jahap, då var helgen tillända för min del och en veckas jobb väntar innan man får semester en vecka igen. Mill kom hem från Göteborg idag och hon gjorde det som megakändis!  Läs artikeln nedan...

http://www.gt.se/nyheter/1.1229762/nekades-resa-med-stena-line

Så kan det gå....

Hepp nu ska jag arbeta... trot om ni vill... :P

Skara blev de'!

Och sköj vare om än inte så där gôrmöe folk som på typ Oktoberfesten (åå najsa minnen från ifjol... :)). Innan hemåkning åt vi en inte alltför smakfull kebab-baguett från stället intill Pressbyrån. SG var stängt :(  Why? Och att nattamaten inte smakar är ju ett bevis på att det måste vart riktigt kass!

Idag vaknade jag kl. 8!! Inte bakfull dock... Vid 13-tiden åkte jag med Hampus till Vallen å klippte gräs (blev inget klippt igår pga. regn). Jag fick köra kanter och slänter med den lille klipparn och Räven tog planerna med den stoooora :) .
Efter utfört dagsverke intogs en välförkänt "filé Oskar" på Vickan där även Ratko slöt upp. När vi satt där och spisade som bäst blixtrade det till typ ute vid E20 följt av en j-vla smäll som fick Räven å söka tröst hos mej :P . Senare fick vi höra att blixten mycket riktigt slagit precis i närheten av E20 och orsakat att tre bilar som just passerade stendog!! Lurigt det där...

Efter maten åkte vi hem till mej å blegade på "I Am Legend". Daalen kom hit å kikade oxå. Helt ok film. Sen bar det av ut till Rasta för en fika. Så... det var min dag det. Nu känner jag att soffan lockar och jag lär inte hålla mej vaken länge till... Får ringa å säga go'natt till Mill först som ägnar sig åt utgång i Gbg idag :)   *gäsp   Bye...

Till Skara?

Kom just hem från Skövde och ska strax bort till Dalen som har lite förfest. Björn Rosenström lirar i Skara ikväll och det är inte omöjligt att det blir slutstation för kvällen. Inte riktigt bestämt än dock. Får se vad ett par "drinkar" gör med mej först, har ju bara sovit dryga 4 timmar idag så oddsen på en sk. snefylla är inte skyhöga :) .

Nepp nu måste jag snofsa till mej lite innan jag strosar genom parken bort mot Dalens place... Ses i dimman.. byebye

Sorry...

...för mitt urusla bloggande de senaste dagarna men det har helt enkelt inte blivit av. Sitter å väntar på att få lämna jobbet för sista gången den här veckan. Hem, sova, sen ska jag in till Skövde och träffa Mill som har spenderat de senaste dagarna på kusten tillsammans med kusiner och deras familj. Jag har halvt om halvt lovat Hampus (som vikarier som planskötare denna veckan) att hjälpa honom på Kinnevallen i eftermiddag oxå så jag får se om jag kan dela på mej :S . Hampus hade förresten en hederlig dejt i går kväll! (Det var ingen hemlis hoppas jag :P) Återstår att få höra hur det artade sej ;) .

Sommarfesten i lördags blev minst lika lyckad och trevlig som vanligt även om den såg ut att blåsa/regna bort ett tag i början av kvällen. När vi anlädde till Vallen hade just någon form av tromb passerat! ALLA partytält under vilka det var tänkt att man skulle sitta och äta låg som plockepinn och gick inte att rädda. Förtältet (vid namn Isabella) tillhörande Fredde o Richards husvagn som stog uppställd vid Kinnevallen föll även det offer för stormbyarna :( .

Igår somnade jag inte förrän kl. 10 på morgonen. Anledningen var att jag fastnade i boken "Levande begravd" av Peter James och kunde inte slita mej förrän den var utläst. Har förrut läst Stig Larsson böckerna och kan meddela att denna var om inte lika bra så iaf. j-kligt bra den oxå.

Nepp, dags för sista rycket innan hemgång här... På återhörande... :)

Länk till bilder...

Följ länken nedan om ni vill se lite bilder från arbetsdagen på Kinnevallen vi hade i onsdags...

http://www.lagsidan.se/kvif/bildarkiv-arbetsdag~paa~vallen-0-notdesc-0-121076.html

Kommer bli så fin SÅ... SA jag!

Hittade en fin vit skjorta på Hennings i Skövde idag. Den får det bli på sommarfesten. Fredde hittade oxå en fin skjorta på MQ. Efter de lyckade inköpen gick vi till Thai-restaurangen vid Sandtorget men pga. semesterstängt fick vi vända på klacken och styra mot China Town istället. Där inmundigadesen  Biff a la sichuan som var mycket tillfredställende :) .

När vi hade ätit klart var Mill precis klar hos frissan så vi åkte å plockade upp henne, ho ble så fin så :),   och hennes cykel och åkte hem til henne å drack lut (aka. kaffe). Sen var det bara att åka direkt hit till mejeriet. Satan va gött att det snart är fredag å förfest till lördagens och sommarens höjdpunkt! :) Sommarfest @ "The Valley"...

Hur f-n ska jag komma upp....

...till tvättiden klockan 12 (!) idag? Har typ inget rent så jag FÅR inte försova mej idag. Efter tvätteriet ska nog jag å Fred in till Skövde (Did they push) och kika på kläder till bl.a. sommarfesten :).

Först av allt nu så ska jag äta en extra frukost (åt på jobbet innan hemgång) pga. att vi fick med oss massa go mjukost och nån kakaodryck hem idag :) . Det är kort datum på grejerna så det är bara å frossa i sig :P . Fick även lite ädelost som jag själv inte har för avsikt att förtära... Nån som är sugen?

Arbetet med A-planen på Kinnevallen fick nog ett bra resultat, tror jag... Återstår väl å se hur gräset tar sej å sånt. Hoppas den blir finare än den var innan ingreppet iaf! :)

Rättade just 8 bingolotter. 0 kr i vinst. Tackarrrr :(    Go'natt....

Som lovat...

Här följer några bilder från dansbanebygget :)


Fox o Dalen jämnar t'et....
 

Pappa Lugn är snäll och "bär" in dansbanan åt oss!


En bit på väg...


Hampus fick smita ifrån och frisera A-plan...


Även de minsta kan hjälpa till med någonting! Micke hämtar kaffe till arbetarna...


Banan i stort sett klar och en scen tar form...



För att se det färdiga resultatet prytt med björkris mm. hänvisas till Sommarfesten på lördag! :)

Nu måste jag försöka somna för klockan 15 ska vi va på Vallen och fixa med A-plan...  Go'natt!

RSS 2.0